Ervaar het gevoel van onze betrokkenheid

wij zijn uw Dagvoorzitter wij zijn uw Interim manager wij zijn uw Coach wij zijn uw Trainer wij zijn uw Spelleider wij zijn uw Auteur wij zijn uw Spreker wij zijn uw Adviseur

Diensten & Werkgebied Wat onze klanten vinden
Logo Opportunity Group

Een 3.0 organisatie creëert toegevoegde waarde!

Opportunity Group is gespecialiseerd in het bouwen van 3.0 organisaties. Een 3.0 organisatie is in staat het verschil voor haar klanten te maken door van ‘buiten naar binnen’ de organisatie in te richten en te besturen.

Een 3.0 organisatie maakt gebruik van moderne media en komt tot oplossingen via co-creatie en interne samenwerking. Vindbaarheid, servicegerichtheid en een dienstbare houding zijn sleutelbegrippen. Opportunity Group biedt advies, samenwerking op de werkvloer tijdens implementatie en state-of-the-art websites en Apps om de contractfrequentie en contactkwaliteit met doelgroepen te optimaliseren.

We garanderen resultaat dat we vaststellen vanuit uw behoeften. In overleg stellen we een plan van aanpak op dat mede gebaseerd is op onze ervaringen. Deze ervaringen hebben we vastgelegd in de boeken Commerce 3.0 en Bouwen 3.0.

Opportunity Group bestaat uit een aantal disciplines waarin samenwerking & communicatie centraal staan. Onze organisatie en ons netwerk bestaat uit specialisten die vanuit de werkvloer het vak hebben geleerd.

Opportunity in Sales

Opportunity in Sales dekt niet geheel de lading van onze activiteiten. Vandaar dat we Opportunity Group gebruiken om het geheel aan activiteiten aan te duiden. Opportunity in Sales blijft tot de corebusiness behoren. De activiteiten van Opportunity in Sales zijn daarom ook nog terug te voeren naar onze slogan:

‘Onderscheidend vermogen door persoonlijke groei’.

Verder lezen

commerce_3_boek_marketing_literatuur

Commerce 3.0

Vanuit onze klanten hebben we de vraag gekregen om de integratie van nieuwe media in een BtB-organisatie uit te diepen. Als adviseur en implementatiepartner geven we in dit boek een gefundeerd en uitgebreid antwoord waarmee organisaties het verschil kunnen maken voor hun klanten.

Lees verder

Bouwen_3punt0_boek

Bouwen 3.0

Na een succesvolle introductie van Commerce 3.0 in 2011 is het nu tijd voor een boek dat maatwerk adviezen geeft aan bedrijven en instelling die werkzaam zijn in de bouwkolom. Bouwen 3.0 geeft antwoorden op vragen die we dagelijks gesteld krijgen van tal van organisaties waaronder: bouwbedrijven, installateurs en toeleveranciers aan de bouw.

Het boek is in co-creatie met ondernemers in de bouwkolom geschreven en bevat vele ervaringen vanuit daadwerkelijke implementaties/verandertrajecten. Bouwen 3.0 is het standaardwerk voor de inrichting van organisaties tijdens en na de crisis.

Lees verder

finance gedragsplanner app

Opportunity in Finance

De rol van de financieel adviseur is in de achterliggende jaren fors veranderd. Wij praten niet over een veranderende rol omdat we onze dienstverlening al vanaf 2003 op een wijze inrichten die door klanten als prettig en duurzaam wordt ervaren.

Onze financiële diensten en producten zijn gemaakt om klanten te ondersteunen de doelstellingen te realiseren die ze voor ogen hebben. We maken dan ook niet alleen een rapport op of een cashflow overzicht, maar we gaan in de praktijk aan de slag om de realisatie ervan te ondersteunen. We kunnen dit door de verschillende expertises (commercie, management en financieel) die we in huis hebben.

Financiers zijn geïnteresseerd in een positieve cashflow naast winst en omzet. Om een positieve cashflow te realiseren hebben we, samen met klanten, een programma ontwikkeld dat zich inmiddels in de praktijk heeft bewezen. Bekijk onze aanpak op de volgende pagina’s.

Lees verder

Logo Opportunity Group

Bouwen 3.0 – Speciale HRM-uitgave

Na het uitbrengen van de boeken Commerce 3.0 in 2011 en Bouwen 3.0 in 2014 is, uit vragen van de markt, deze HRM-editie ontstaan met concreet de vraag:

 “Wat is de invloed van gedragssturing naast het sturen op financiële kengetallen?”

Veel organisaties sturen op cijfers, terwijl het gedrag van medewerkers en organisaties ook van groot belang is bij de resultatenkant. Tevreden en betrokken klanten komen voort uit betrokken en tevreden medewerkers!

Lees verder

Apps & Websites

Wij creëren responsive, unieke, vindbare en kwalitatieve website en apps voor bedrijven die online én offline het verschil durven te maken. Klik hier voor een showcase met recent opgeleverde websites & apps.

Lees verder

Apps-en Websites

Opportunity Innovative

Opportunity Innovative bestaat uit dienstverlening waarin Focus, innovatie en netwerken centraal staan.

Opportunity Innovative behelst de volgende diensten:

  • Ontwikkelen van een ‘eigen’ academie;
  • Opzetten van functieleerstraten;
  • Sociale Netwerk;
  • Events.

Lees verder

Logo Opportunity Group

Fietsen voor het goede doel

Elk jaar organiseert Opportunity Group een gezellige ATB-tocht, waarbij iedereen welkom is om te komen fietsen voor het goede doel. En voor de motorliefhebbers is er de jaarlijkse motortocht. Ieder jaar kiezen we een nieuw doel om op deze leuke manier te steunen.

Op zaterdag 15 oktober is er door ENGIE Services Zuid BV regio Oost en Opportunity Group een mountainbike-rit georganiseerd voor het goede doel. Het doel van de rit was geld inzamelen voor het realiseren van een multifunctionieel sportveld voor Parc Spelderholt.

Ondanks het regenachtige weer verschenen ca. 25 deelnemers aan de start om zich in te zetten voor dit goede doel. Onder leiding van voor- en achterrijders van mountainbikevereniging ‘Bar End’ zijn er door de deelnemers afstanden van tussen de 25 en 35 kilometer gereden, waarbij er bij het zendgebouw Radio Kootwijk een korte pauze werd ingelast voor een verfrissing met een kleine snack… Lees verder

fietsen

 

 

Over Parc Spelderholt

Parc Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Zij richten zich op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking. Parc Spelderholt is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht.

De jongeren wonen op het park, volgen een ontwikkelingstraject op de Academie en brengen het geleerde direct toe in de praktijk middels een stage. Het hotel, het kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij direct bij aan de dienstverlening die Parc Spelderholt biedt aan haar gasten. Meer informatie: www.parcspelderholt.nl

spelderholt

 

Logo Opportunity Group

Peter Gielens & Associates

Opportunity Group is opgericht door Peter Gielens in 2003. Naast DGA is Peter ook auteur van Commerce 3.0, Bouwen 3.0 en tal van artikelen. Onder de Opportunity Group zijn verschillende expertises ondergebracht waarover je meer kunt lezen op deze site.

 

 

HedwigHedwig-Gielens Gielens-Linnenbank

Hedwig is sinds 2008 werkzaam bij Opportunity Group. Hedwig is verantwoordelijk voor de financiële administratie, planning en projectorganisatie. Daarnaast pakt ze ook de sociale media op en is ze actief als marketing assistent.

 

 

Dennis-ScholtenDennis Scholten – www.fourbottles.nl

Dennis werkt al vanaf zijn studie (2010) met Opportunity Group samen. Dennis is gespecialiseerd in grafisch vormgeven, webdesign & webdevelopment. Naast websites is Dennis verantwoordelijk voor de bouw van de Opportunity Apps en huisstijlen. Zijn creativiteit wordt ook ingezet om proposities om te zetten naar visuele hoogstandjes waarmee klanten het verschil kunnen maken.

 

Jan de Bruyn – www.advocatenkantoordebruyn.nl

Jan de Bruyn is advocaat te Lochem en gespecialiseerd in het arbeidsrecht.
Jan is werkzaam binnen de Stichting TO&O. De stichting houdt toezicht op de onafhankelijkheid en onpartijdigheid van de werkmaatschappijen binnen de groep.

 

Johan-de-BeuzeJohan de Beuze – www.mcbaccountants.nl

Johan maakt al vanaf 2008 deel uit van ons team. Als accountant neemt hij financiële vraagstukken onder de loep en is hij actief betrokken bij Opportunity in Finance. Naast accountant is Johan ook bedrijfskundige. Deze combinatie van kennis maakt dat hij niet alleen naar de financiële kant van een onderneming kijkt maar dat hij ook oog heeft voor de organisatorische en strategische 3.0 aspecten.

 

René Böhmer

René Böhmer heeft in de rol van financieel specialist inmiddels 10 jaar ervaring opgedaan in de financiële wereld en heeft sinds 2012 zijn eigen kantoor.
René is werkzaam binnen de Stichting TO&O. De stichting houdt toezicht op de onafhankelijkheid en onpartijdigheid van de werkmaatschappijen binnen de groep.

 

Peter Gloudemans

Peter Gloudemans is al sinds 1996 de marketing- en PR-partner voor bedrijven in de ICT, bouw en industrie. Zowel op strategisch gebied als de praktische invulling ervan. Verder verzorgt hij regelmatig opleidingen in marketingcommunicatie en projectmanagement, waaronder in samenwerking met de Opportunity Group.

 

AddIT Benelux – www.addit-benelux.nl

Onze meest recente artikelen

Vacature BIVB: inspecteur-technisch manager BMI/OAI

BIVB is een jonge inspectieorganisatie die vanuit de visie van de klant werkt en handelt. Een jonge organisatie waarin doorgroeimogelijkheden en eigen verantwoordelijkheid hand in hand gaan. Uiteraard functioneren we binnen ons kwaliteitshandboek dat als basis de ISO/IEC 17020 heeft. BIVB groeit. Groei alleen is niet ons doel, het...
Lees verder

Vacature Technisch Specialist Safety & Security

In verband met uitbreiding zijn we op zoek naar een technisch specialist Safety & Security. Voor Opportunity Beyond Safety B.V. (OBS) te ’s-Heerenberg zijn wij op zoek naar een Technisch Specialist Safety & Security met tenminste 4 jaar ervaring in de brandveiligheid. Ben jij een technisch specialist die op zoek...
Lees verder

Fietsen voor het goede doel, zaterdag 15 oktober 2016

Op zaterdag 15 oktober is er door ENGIE Services Zuid BV regio Oost en Opportunity Group een mountainbike-rit georganiseerd voor het goede doel. Het doel van de rit was geld inzamelen voor het realiseren van een multifunctionieel sportveld voor Parc Spelderholt. Ondanks het regenachtige weer verschenen ca. 25 deelnemers...
Lees verder
Klik hier voor meer
Logo Opportunity Group

 

Contactadres Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Bezoekadres hoofdvestiging Grensstraat 2A
7041 GZ ‘s-Heerenberg
Bezoekadres nevenvestiging
en Personal Coaching
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer
Telefoon +31 314 675170
E-mail info@opportunitygroup.nl
K.v.K. Arnhem 09.171865
B.T.W. NL.8178.32.762.B01
ING Bank 9679964
IBAN NL58INGB0009679964
BIC INGBNL2A
 
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.