CerQal, inkijkje in de app en opbouw!

Mag ik je voorstellen, ons nieuwe praktijkgerichte leer- en ontwikkelplatform voor de Safety- en Securitymarkt: CerQal®

CerQal® is ons praktijkgerichte leer- en ontwikkelplatform in de vorm van een app voor de Safety- & Securitymarkt. CerQal® staat voor leren en ontwikkelen tijdens je werk en op het moment dat je als technicus ook de informatie nodig hebt.

In deze blog vertel ik je meer over de wijze waarop CerQal® werkt. Hiervoor heb ik onderstaande afbeelding gemaakt.

Nadat je bent ingelogd, kom je op de beginpagina, rechts in de afbeelding zie je een overzicht van de processen waarvoor je als organisatie kunt kiezen. Als je klikt op Installeren kom je in het activiteitenscherm van Installeren en zie je de activiteiten die je in het proces moet doorlopen. Elke deelactiviteit kan je aanklikken om detailinformatie te krijgen inclusief de informatie van de leverancier die van belang is.

Kijk je naar de activiteiten van het proces Preventief Onderhoud en vervolgens naar de deelactiviteiten, dan kom je bij de uitleg uit over de deeltaken en de uitleg die daarbij vereist is vanuit de certificatieschema’s en normen waaronder de NEN 2654. Ook hier weer met alle detailinformatie van de leveranciers zodra deze van belang zijn.

In alle processen, activiteiten en deelactiviteiten is de informatie verwerkt van de regelingen, certificatieschema’s en informatie uit het kwaliteitshandboek. Het kwaliteitshandboek van de organisatie maakt integraal onderdeel uit van CerQal® .

De opleidingsprogramma’s voor het inwerken en kwalificeren van collega’s maken deel uit van de app. Met CerQal® worden faalkosten verminderd en opleidingskosten aanzienlijk verlaagd terwijl de kennis en vaardigheden toenemen. Dit is geen loze belofte, maar tonen we aan!

CerQal® is een must voor elk Safety- en Securitybedrijf dat personeel ondersteunt om beter te presteren, de medewerker plezier in zijn werk gunt en faalkosten wensen te reduceren. We vragen een kleine investering en bieden aanzienlijke verdiensten.

Wil je een demonstratie of een leaflet?

Ga naar https://cerqal.nl/over-cerqal, op deze pagina meer over CerQal® , hier is ook een uitgebreide brochure te downloaden. Liever direct een live demonstratie? Neem contact met ons op.

Contactpersonen:
Hedwig Linnenbank, hedwig@opportunitygroup.nl of bel: +31 314 675170
Peter Gielens, peter@opportunitygroup.nl of bel: +31 613557630

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 maart 2022

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer