Over ons

Opportunity in Sales is opgericht in 2003. De activiteiten van Opportunity in Sales kenmerken zich door het onderscheidende vermogen dat we bouwen. Onze aanpak: Sturen op gedrag en daarmee persoonlijke groei. In de achterliggende jaren hebben wij onze activiteiten uitgebreid en is hieruit Opportunity Group ontstaan. Onderdeel van de Opportunity Group is BIVB inspectiediensten sinds 2016.

Opportunity Group is gespecialiseerd in het bouwen van 3.0 organisaties. Een 3.0 organisatie is in staat het verschil voor haar klanten te maken door van ‘buiten naar binnen’ de organisatie in te richten en te besturen. Het stelt de klant centraal en creëert toegevoegde waarde. Onze ervaringen vindt u terug in onze boeken Commerce 3.0, Bouwen 3.0, de HRM-editie van Bouwen 3.0 en het binnenkort te verschijnen boek Brandveiligheid 3.0

Missie

Opportunity Group is één van de beste organisatieadviesbureaus op het gebied van Management, Commercie en Finance. Wij werken met de best gekwalificeerde adviseurs, trainers en coaches, met bewezen praktijkervaring. Opgebouwd onderscheidend vermogen wordt door ons geborgd in pragmatisch ontwikkelde verkoopprocessen/verkoopkanalen, tevens ondersteund door moderne instrumenten als Apps. Onze programma’s zijn altijd maatwerk. BIVB onderscheid zich op eenzelfde wijze als Opportunity Group, maar dan op inspectiediensten op het gebied van brandveiligheid.

Visie

Goed opgeleid personeel is de toekomst! Creëer onderscheidend vermogen in uw organisatie door de persoonlijke ontwikkeling van uzelf en uw medewerkers.

Peter ken ik al langere tijd en naast dat we veel met elkaar samen werken heeft hij mij ook bekwaamd in community management. De woorden vertrouwen en gunnen vormen de basis van onze succesvolle relatie. Peter brengt iedereen moeiteloos met elkaar in contact en haalt energie uit de mooie dingen die daar dan uit ontstaan. Hierdoor is er een netwerk van gelijkgestemden ontstaan met het gezamenlijke doel de uiteindelijke verwachtingen van de klanten steeds weer te overtreffen. Wij kunnen het samen wel mooier maken, ook al is dat niet altijd makkelijker.

Richard van den Berg, Operationeel Manager, Koelplan Nederland

“Peter ondersteunt ons in onze transitie van capaciteitsbedrijf naar kennisbedrijf. Hij doet dit met heel veel enthousiasme en gedrevenheid. Zijn adviezen zijn altijd praktisch uitvoerbaar omdat ze gebaseerd zijn op vele jaren ervaring. Je kunt heel goed merken dat hij zelf met ‘de poten in de modder heeft gestaan’. No nonsens, pragmatisch, vernieuwend, maar bovenal een fijn persoon om mee om te gaan.”

Henk Mulder, directeur Regio Oost, Engie

“Peter heeft onze afdeling meegenomen in de visie en denkwijze van Commerce 3.0. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring en komt hij met inventieve oplossingen.”

John de Weerd, Van Empel, Bergeijk

“Ik heb Peter op mijn netvlies als een gedreven, prestatiegerichte persoonlijkheid. Bol van samenwerken en van feeling met zijn vak. Van de feitelijke kennisoverdracht tijdens het traject Integraal Management veel op mogen steken en evenveel van zijn sturen op persoonlijke – en organisatiegroei. Verfrissend wanneer iemand zegt waar het op staat!”

Marissa van der Molen, LIMOR te Zwolle:

“LCO, leiderschap in commerciële organisaties (implementatieprogramma Commerce 3.0):
Ik vond het een zeer interessante opleiding waarin je, op een beknopte wijze, alle facetten van de bedrijfsvoering behandeld. De besproken onderwerpen waren direct te reflecteren op mezelf en op mijn organisatie waardoor het een extra dimensie kreeg! Tijdens de opleiding was er ook genoeg ruimte om te discussiëren over de onderwerpen die belangrijk voor mij waren. Verder vond ik het erg prettig dat ik je kon benaderen met lastige situaties die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden, dit heeft me erg geholpen!”

Willem Schellekens, Sapa Profiles Nederland BV:

Hetgeen Peter Gielens en ik gelijk stemmen is samengevat in de volgende quote: “De man die beslist brengt meer geld in de kist dan de perfectionist die de aansluiting mist”. Ik heb Peter leren kennen als de man die daadwerkelijk helpt in het vormen van de juiste beslissingen. Zelf voert hij deze stelling dagelijks succesvol uit in ons partnerschap.

Henk Zeggelaar, Zeggelaar Installatietechniek

Ons bedrijf richt zich op een zeer specifiek vakgebied van de fietsenbranche. Het is dan ook fijn om met iemand te werken die deze taal al spreekt. Na ons eerste gesprek had Peter een doel voor ogen waar we samen, stap voor stap, naar toe werken. Door deze benadering blijft alles overzichtelijk en krijg je er een gerust gevoel bij.

Edwin van Vugt, Carbonreparatie

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer