Diensten

Ons dienstenpakket bestaat uit onder andere:

Organisatieadvies

Wij zijn nu ruim 15 jaar actief in het geven van organisatieadvies in diverse branches. Onze opgedane kennis en ervaring delen wij graag om voor uw organisatie de meerwaarde te creëren die het verdiend. Onze expertise zit veelal in de bouw- & installatiebranche, ict- en beveiligingsbranche, tweewielerbranche en automotive. Onze focusgebieden zijn commercie, management en finance. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Interim Management

Interim Managers worden tijdelijk ingehuurd om een kritieke management positie op te vullen of om strategische veranderingen door te voeren. Wij hebben uitgebreide ervaring met interim management en de vereiste kennis voor deze specifieke uitdagingen in huis.

Lezingen over diverse onderwerpen

Als dagvoorzitter organiseren wij diverse lezingen, eventueel met behulp van gastsprekers, in een interactieve en dynamische omgeving.

Coaching

Persoonlijke begeleiding voor het management of de medewerkers van uw organisatie. Er zijn meerdere vormen van coaching mogelijk waarover wij u graag informeren.

Opleiding/Training

 • Community Management 3.0
  De opleiding voor professionals die inzien dat de klantbeleving sterk wordt beïnvloed door de verbinding tussen de fysieke en online kanalen én de wijze waarop de communicatie met klanten, medewerkers en stakeholders is ingericht.
 • Leiderschap in Commerciële Ondernemingen 3.0
  In deze opleiding staat de kwaliteiten van de mens centraal. Naast de voornaamste managementtaken, plannen, organiseren, leidinggeven en beheersen, kent de opleiding een brede focus op commercie (marketing, communicatie en verkoop) en het doorvoeren van veranderingen in de commercie.
 • Leiderschap in 1 dag
  De basis van modern leiderschap in 1 dag.
 • Projectbeheersing vanuit de 3.0 gedachte
  Een 3.0 organisatie streeft naar resultaat met behoud van relatie en plezier in het werk. Projectbeheersing/projectmanagement is het vinden van de balans tussen planning, kosten, scope en kwaliteit door het beperken van risico’s en het benutten van de gecreëerde kansen. Een opleiding voor professionals die projectbeheersing wensen aan te pakken over een andere boeg maar met behoud van heldere resultaten.
 • Ondernemers voor ondernemers
  Unieke maatwerk en incompany trainingen gebaseerd op uw wensen en behoeften.
 • Projecteringsdeskundige BMI
 • Projecteringsdeskundige OAI-A
 • Projecteringsdeskundige OAI-B
 • Training PVE-opstellen
 • Training beoordelen basisontwerp
 • Training beoordelen detailontwerp

Nagenoeg alle diensten worden op maat gemaakt. Neem, voor meer informatie, contact met ons op of maak vrijblijvend een afspraak.

Peter ken ik al langere tijd en naast dat we veel met elkaar samen werken heeft hij mij ook bekwaamd in community management. De woorden vertrouwen en gunnen vormen de basis van onze succesvolle relatie. Peter brengt iedereen moeiteloos met elkaar in contact en haalt energie uit de mooie dingen die daar dan uit ontstaan. Hierdoor is er een netwerk van gelijkgestemden ontstaan met het gezamenlijke doel de uiteindelijke verwachtingen van de klanten steeds weer te overtreffen. Wij kunnen het samen wel mooier maken, ook al is dat niet altijd makkelijker.

Richard van den Berg, Operationeel Manager, Koelplan Nederland

“Peter ondersteunt ons in onze transitie van capaciteitsbedrijf naar kennisbedrijf. Hij doet dit met heel veel enthousiasme en gedrevenheid. Zijn adviezen zijn altijd praktisch uitvoerbaar omdat ze gebaseerd zijn op vele jaren ervaring. Je kunt heel goed merken dat hij zelf met ‘de poten in de modder heeft gestaan’. No nonsens, pragmatisch, vernieuwend, maar bovenal een fijn persoon om mee om te gaan.”

Henk Mulder, directeur Regio Oost, Engie

“Peter heeft onze afdeling meegenomen in de visie en denkwijze van Commerce 3.0. Zijn enthousiasme werkt zeer aanstekelijk. Daarnaast heeft hij veel kennis en ervaring en komt hij met inventieve oplossingen.”

John de Weerd, Van Empel, Bergeijk

“Ik heb Peter op mijn netvlies als een gedreven, prestatiegerichte persoonlijkheid. Bol van samenwerken en van feeling met zijn vak. Van de feitelijke kennisoverdracht tijdens het traject Integraal Management veel op mogen steken en evenveel van zijn sturen op persoonlijke – en organisatiegroei. Verfrissend wanneer iemand zegt waar het op staat!”

Marissa van der Molen, LIMOR te Zwolle:

“LCO, leiderschap in commerciële organisaties (implementatieprogramma Commerce 3.0):
Ik vond het een zeer interessante opleiding waarin je, op een beknopte wijze, alle facetten van de bedrijfsvoering behandeld. De besproken onderwerpen waren direct te reflecteren op mezelf en op mijn organisatie waardoor het een extra dimensie kreeg! Tijdens de opleiding was er ook genoeg ruimte om te discussiëren over de onderwerpen die belangrijk voor mij waren. Verder vond ik het erg prettig dat ik je kon benaderen met lastige situaties die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden, dit heeft me erg geholpen!”

Willem Schellekens, Sapa Profiles Nederland BV:

Hetgeen Peter Gielens en ik gelijk stemmen is samengevat in de volgende quote: “De man die beslist brengt meer geld in de kist dan de perfectionist die de aansluiting mist”. Ik heb Peter leren kennen als de man die daadwerkelijk helpt in het vormen van de juiste beslissingen. Zelf voert hij deze stelling dagelijks succesvol uit in ons partnerschap.

Henk Zeggelaar, Zeggelaar Installatietechniek

Ons bedrijf richt zich op een zeer specifiek vakgebied van de fietsenbranche. Het is dan ook fijn om met iemand te werken die deze taal al spreekt. Na ons eerste gesprek had Peter een doel voor ogen waar we samen, stap voor stap, naar toe werken. Door deze benadering blijft alles overzichtelijk en krijg je er een gerust gevoel bij.

Edwin van Vugt, Carbonreparatie

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer