CerQal en 2PD, samen sterk voor de klant

CerQal en Tweedeprojecteringsdeskundige trekken samen op om de klant, gebruiker en kwaliteitsmanager een nog betere gebruikerservaring te bieden.

CerQal is ons praktijkgerichte leer- en ontwikkelplatform voor de Safety- & Securitymarkt. CerQal staat voor leren en ontwikkelen tijdens je werk. Alles op 1 plek en altijd actueel! Het platform geeft gecertificeerde diensten en techniek een gezicht. We brengen techniek naar de mensen. Zowel de professional als de zij-instromer kan werken met ons platform om het vak onder de knie te krijgen of om vaardigheden bij te spijkeren. Met CerQal maken we techniek elke dag een stukje toegankelijker:

  • voor de technicus/monteur;
  • voor de klant;
  • voor de collega.

Kennis maken & Kennis delen
In de gecertificeerde processen van Safety & Security zijn er meerdere momenten dat je delen van je werk moet laten controleren door een tweede persoon. Dit vier ogen principe komt in meerdere vakgebieden voor, denk aan de financiële dienstverlening. Ook in de Safety & Security kennen we deze toetsmomenten dat een tweede specialist jouw werk controleert en eventueel aanvult met passende inzichten. Heb je geen tweede specialist niet voorhanden, geen probleem. Binnen CerQal is de mogelijkheid gecreëerd om 2PD (Tweedeprojecteringsdeskundige) in te schakelen en daarmee is continuïteit in je werk gegarandeerd.

Tijdens de ontwikkeling van bedrijfseigen documenten, welke noodzakelijk zijn voor het werkproces, kan het handig zijn om gecontroleerde en al geteste documenten kant en klaar aan te kopen. Dit bespaart tijd en kosten en je weet zeker dat de inhoud past bij de eisen gesteld aan het document. Ook hier heeft CerQal op ingespeeld door de documenten, beschikbaar bij 2PD, op te nemen in het platform.

Het platform CerQal en de diensten van 2PD liggen in elkaars verlengde wat een goede basis is voor samenwerking. Wij slaan de handen ineen voor de gebruiker en de specialist in het safety- en/of securityproces.

Als gebruiker van CerQal is de dienstverlening zichtbaar en toepasbaar in alle gekozen (gecertificeerde) processen.

Onze samenwerking
2PD stimuleert en activeert potentiële gebruikers van CerQal met gebruikerstips en advies op het gebied van bedrijfseigen inrichting van processen.

CerQal biedt de diensten en producten van 2PD aan in het leer- en ontwikkelplatform. Deze vindt je terug onder deelnemers van het SQ-netwerk.

Samen voor de gebruiker
Wil je met ons kennismaken of een demonstratie van de diensten en mogelijkheden voor jouw organisatie ervaren? Mail of bel:

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 19 april 2023

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer