CerQal, uitleg en achtergrond

Mag ik je voorstellen, ons nieuwe praktijkgerichte leer- en ontwikkelplatform voor de Safety- en Securitymarkt: CerQal®

CerQal® is ons praktijkgerichte leer- en ontwikkelplatform in de vorm van een app voor de Safety- & Securitymarkt. CerQal® staat voor leren en ontwikkelen tijdens je werk.
Met onze app delen we kennis en ervaring met inzet van kwalificatie-, certificatie- en inspectieprocessen waarin ook de vereiste vaardigheden van producten en diensten van leveranciers/partners zijn verwerkt.

Veel kennis en ervaring zit bij medewerkers tussen de oren. Delen van deze kennis vindt zeker plaats, maar veelal niet op een effectieve wijze. CerQal® koppelt de kennis van de medewerkers aan elkaar door een uitgekiend leermodel te integreren in de App.

Als achtergrond foto gebruiken we de Atlantic Road. Een weg dwars over de eilandengroep in de Lofoten, Noorwegen. Deze mooie weg verbindt de tientallen kleine eilandjes met elkaar, zodat mensen elkaar kunnen ontmoeten. In onze zienswijze zien wij de Atlantic Road als de kennis-eilanden van de medewerkers die we met elkaar in verbinding brengen.

Een praktisch voorbeeld van deze verbindingen zijn de kennissponsors die we inzetten. Elk uitgewerkt proces (denk aan Installeren, Leveren of Onderhouden) in de app is voorzien van uitleg over elke activiteit en hoe deze uit te voeren. Deze uitleg bevat tevens de instructies en informatie aangeleverd door de (producten)leverancier(s). De kennissponsor is vaak een ervaren collega die anderen ondersteunt door deze de weg te wijzen naar het succesvol afronden van het werk. Kennis en vaardigheden worden gedeeld op eenvoudige wijze.

CerQal® is een must voor elk Safety- en Securitybedrijf dat graag personeel ondersteunt om beter te presteren, medewerkers plezier in het werk gunnen en faalkosten wensen te reduceren. We vragen een kleine investering en bieden grote verdiensten.

Wil je een demonstratie of een leaflet?
Ga naar https://cerqal.nl/over-cerqal op deze pagina meer over CerQal® , hier is ook een uitgebreide brochure te downloaden. Liever direct een live demonstratie? Neem contact met ons op.

Contactpersonen:
Hedwig Linnenbank, hedwig@opportunitygroup.nl of bel: 0314-675170
Peter Gielens, peter@opportunitygroup.nl of bel: +31 613557630

Terug naar overzicht

Geplaatst op 28 maart 2022

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer