CerQal, veel gestelde vragen en antwoorden nu live

Inleiding

Tijdens de implementatie van ons platform, gesprekken met gebruikers en tijdens demonstraties krijgen we geregeld aanvullende vragen over het platform en de voordelen van het platform. Om te voorzien in een naslagmogelijkheid van gestelde vragen en antwoorden hebben we een pagina gemaakt. Deze pagina is bereikbaar voor iedereen, dus je hoeft niet ingelogd te zijn om de informatie te kunnen lezen. In deze blog een korte uitleg over ons platform en vervolgens de link naar de pagina.

Over CerQal

CerQal geeft gecertificeerde diensten en techniek een gezicht. Met ons platform brengen we techniek naar de mensen. Zowel de professional als de zij-instromer kan werken met ons platform om het vak onder de knie te krijgen en/of om kennis bij te spijkeren. Met CerQal maken we techniek elke dag een stukje toegankelijker:

  • voor de technicus/monteur;
  • voor de klant;
  • voor de collega.

CerQal is een praktijkgericht leer- en ontwikkelplatform in de vorm van o.a. een app voor branddetectiebedrijven, beveiligingsbedrijven, installateurs en specialisten werkzaam in de Safety- & Securitymarkt. CerQal staat voor leren en ontwikkelen tijdens je werk. Met ons platform delen we kennis en ervaring met inzet van kwalificatie-, certificatie- en inspectieprocessen waarin ook de vereiste vaardigheden van producten en diensten van leveranciers/partners zijn verwerkt.

Meer weten over onze aanpak en/of CerQal®? Ga naar https://cerqal.nl/over-cerqal
Interesse over de mogelijkheden, bekijk onze blogs: https://opportunitygroup.nl/blog
Wil je referenties lezen van o.a. gebruikers: https://cerqal.nl/referenties.

Veel gestelde vragen

Leergierig naar de veel gestelde vragen en de antwoorden, neem een kijkje: https://bit.ly/3EOLeXY.

Informatie en contact

Kies voor continuïteit, kies voor de samenwerking met CerQal®. Ervaar het gevoel van onze betrokkenheid!  Wil je kennismaken met het platform middels een live demonstratie, neem contact met ons op:
Hedwig Linnenbank, hedwig@opportunitygroup.nl of bel: +31 314 675170
Peter Gielens, peter@opportunitygroup.nl of bel: +31 613557630

Terug naar overzicht

Geplaatst op 17 oktober 2022

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer