Fietsen voor het goede doel, zaterdag 15 oktober 2016

Op zaterdag 15 oktober is er door ENGIE Services Zuid BV regio Oost en Opportunity Group een mountainbike-rit georganiseerd voor het goede doel. Het doel van de rit was geld inzamelen voor het realiseren van een multifunctionieel sportveld voor Parc Spelderholt.

fietsen

Ondanks het regenachtige weer verschenen ca. 25 deelnemers aan de start om zich in te zetten voor dit goede doel. Onder leiding van voor- en achterrijders van mountainbikevereniging ‘Bar End’ zijn er door de deelnemers afstanden van tussen de 25 en 35 kilometer gereden, waarbij er bij het zendgebouw Radio Kootwijk een korte pauze werd ingelast voor een verfrissing met een kleine snack.

Na afloop van de tocht werden de deelnemers op soep en broodjes getrakteerd en zijn de prijzen van de loterij bekend gemaakt met als eerste prijs een overnachting op Parc Spelderholt.

fietstocht

Op deze ochtend is € 510,- ingezameld, wat geheel ten goede komt aan het multifunctionele sportveld. Een sportveld dat nu, in het voorjaar van 2017, gerealiseerd kan gaan worden. Wij danken allen voor steun en donaties!

In het bijzonder bedanken wij mountainbikevereniging ‘Bar End’ voor de ondersteuning deze dag.

Wij hopen jullie allen volgende keer weer te mogen begroeten.

Noteer alvast in jullie agenda voor 2017: de eerste zaterdag in oktober.

Henk, Manja, Peter & Hedwig


Over Parc Spelderholt

Parc Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Zij richten zich op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking. Parc Spelderholt is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht.

De jongeren wonen op het park, volgen een ontwikkelingstraject op de Academie en brengen het geleerde direct toe in de praktijk middels een stage. Het hotel, het kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij direct bij aan de dienstverlening die Parc Spelderholt biedt aan haar gasten. Meer informatie: www.parcspelderholt.nl

spelderholt
Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 oktober 2016

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer