Fietsen voor het goede doel

Op zaterdag 31 oktober is door Cofely regio Oost & Opportunity Group een mountainbike-rit georganiseerd voor het goede doel. Het doel van de rit was geld inzamelen voor het realiseren van een multifunctioneel sportveld voor Parc Spelderholt. Parc Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Zij richten zich op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud met een verstan-delijke of andere beperking. Parc Spelderholt is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht.

Tijdens deze zonnige zaterdag verschenen ca. 50 deelnemers aan de start om in de bossen rondom Beekbergen 25 of 35 kilometer te fietsen, onder leiding van voorrijders van mountainbikevereniging ‘Bar End’ te Apeldoorn. Bij het zendgebouw van Radio Kootwijk werd voor de deelnemers een korte pauze ingelast met een verfrissing. Na afloop van de tocht werden de deelnemers op soep en broodjes getrakteerd en werden de prijzen van de loterij bekend gemaakt met als eerste prijs een overnachting op Parc Spelderholt.

Een zeer geslaagde dag waarin € 1.085,- is ingezameld, wat geheel ten goede komt aan het multifunctionele sportveld.
Dank aan allen voor steun en donaties!

In het bijzonder bedanken wij de volgende partners voor ondersteuning: mountainbikevereniging ‘Bar End’ en voor het verzorgen van enkele huurfietsen, ‘Luth Rijwielen’ uit Beekbergen.

Wij hopen jullie allen volgende keer weer te mogen begroeten.

Henk, Jan, Hedwig & Peter

Afbeelding_mtb_tocht_2015

Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 november 2015

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer