Fietsen voor het goede doel: Energy4all

Op zaterdag 7 februari en zondag 8 februari stond voor de vijfde keer op rij onze stamppottentocht op het programma, met deze keer een aantal dikke testbikes van Specialized. Een ATB-tocht door de prachtige bossen van ’s-Heerenberg, met totaal 50 deelnemers aan de start voor een rit van 15, 25 of 30 kilometer, met na afloop een lekker stamppottenbuffet.
Tijdens het buffet kwam Andre Zaalmink ons enige uitleg geven over het goede doel Energy4all (http://energy4all.nl) en werden er fiets-accessoires onder de deelnemers verloot.

Onderstaande reactie komt van de familie Zaalmink:

Hartelijk dank dat wij als Energy4All afgelopen weekend het goede doel mochten zijn bij de stamppottentocht die jullie georganiseerd hebben. Het was in één woord SUPER!!!! Het weer was goed en de opkomst van deelnemers was geweldig. Ik weet niet zo goed wat ik nog meer moet schrijven maar uit de grond van ons/mijn hart HARTELIJK BEDANKT!!!
Het super grote bedrag wat jullie stuk voor stuk bij elkaar gefietst hebben brengt het medicijn voor deze verschrikkelijke energie stofwisselingsziekte weer een stukje dichterbij.

Met vriendelijke groet,
Familie Zaalmink

IMG_0563

In het bijzonder bedanken wij de volgende partners voor de ondersteuning:

Specialized: http://www.specialized.nl , Natuurmonumenten: http://www.natuurmonumenten.nl , Keurslager Klarenaar: http://www.klarenaar.keurslager.nl en Wielershop Bike Emotions, http://bike-emotions.nl

Een zeer geslaagd weekend waarin € 965,– is ingezameld, wat geheel ten goede komt aan Energy4all. Opportunity Group heeft dit bedrag afgerond op € 1.000,–.
Dank aan allen voor de steun en donaties.

Wij hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten,

Jan, Paul, Peter & Hedwig
Opportunity Group
www.opportunitygroup.nl

Terug naar overzicht

Geplaatst op 11 februari 2015

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer