HRM ronde tafel, boek presentatie

Op 14 april en 24 mei 2016 presenteert de Opportunity Group in samenwerking met een aantal HR-specialisten van verschillende organisaties een speciale HRM-uitgave van het boek Bouwen 3.0.

We hebben o.a. de resultaten vanuit praktijk implementaties verwerkt in het boek. Tijdens de bijeenkomst gaan we in workshop setting verschillende cases naspelen, waarbij we focussen op het sturen van gedrag.

In deze uitgave beschrijven wij onze inzichten rondom het thema:KAFT--01

‘Betrokken medewerkers zorgen voor tevreden klanten’
– Het directe verband tussen gedrag en financieel succes –

In de achterliggende 14 maanden hebben wij in een intensieve samenwerking de relatie aangetoond tussen gedrag en financieel resultaat. Organisaties die niet alleen praten over gewenst gedrag, maar dit gedrag ook dagelijks laten zien zijn bewezen succesvoller.

Als samenwerkende partners voelen wij ons nauw verbonden met de mensgerichte benadering om organisaties te versterken. Wij zien graag dat de betrokken medewerker zorg draagt voor tevreden klanten. Tevreden klanten staan aan de basis bij het creëren van de aandeelhouderswaarde. Het begrijpen van deze volgorde is essentieel om in directiekamers de ommezwaai te kunnen maken van procesgericht naar mensgericht.

Waarom kiest een klant voor jouw onderneming?

Gepassioneerde en gedreven mensen maken het verschil. De mensen staan aan de basis van het creëren van toegevoegde waarde, het onderscheidende vermogen, waar we nu ondernemers veel over horen.

HRM wordt over de as van gedrag dé verbindende business partner binnen de organisatie voor alle relevante bedrijfsactiviteiten. HRM is geen afdeling, maar een attitude.

Aan het einde van de dag ontvangt u het boek ‘de Speciale HRM-uitgave van Bouwen 3.0’ gratis, inclusief een praktisch stappenplan om te komen tot resultaatgerichte sturing middels gedrag.

Aanmelden:

U kunt zich nog aanmelden voor de presentatie op 24 april 2016 via Hedwig@opportunitygroup.nl of via onderstaand aanmeldformulier.

Adres locatie:

Opportunity Group
Grensstraat 2A
7041 GZ ’s-Heerenberg

Wanneer:

14 april 2016 van 13.00 tot 18.00 uur met na afloop een buffet

Overige inschrijvingsdata:

24 mei van 13.00 tot 18.00 uur.

Inschrijfbedrag:

€ 95,- excl. BTW, € 114,95 incl. BTW.
Uw inschrijving is definitief als het inschrijfbedrag ontvangen is.
U kunt het bedrag overmaken op: NL58INGB0009679964 t.n.v.
Opportunity in Sales B.V. te ’s-Heerenberg onder vermelding van speciale HRM-uitgave.

Annuleren:

Zonder kosten tot 2 weken voor de inschrijvingsdatum. Bij annulering binnen 2 weken voor de inschrijvingsdatum wordt het volledige inschrijfbedrag in rekening gebracht.

Aanmelden HRM ronde tafel, boek presentatie 24 mei

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug naar overzicht

Geplaatst op 8 april 2016

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer