SPECIALE HRM-UITGAVE VAN BOUWEN 3.0

Op 17 maart 2016 presenteert Opportunity Group in samenwerking met een aantal HR-specialisten van verschillende organisaties een speciale HRM-uitgave van het boek Bouwen 3.0.

In deze uitgave beschrijven wij onze inzichten rondom het thema:

‘Betrokken medewerkers zorgen voor tevreden klanten’
– Het directe verband tussen gedrag en financieel succes –

In de achterliggende 14 maanden hebben wij in een intensieve samenwerking de relatie aangetoond tussen gedrag en financieel resultaat. Organisaties die niet alleen praten over gewenst gedrag, maar dit gedrag ook dagelijks laten zien zijn bewezen succesvoller.

Als samenwerkende partners voelen wij ons nauw verbonden met de mensgerichte benadering om organisaties te versterken. Wij zien graag dat de betrokken medewerker zorgdraagt voor tevreden klanten. Tevreden klanten staan aan de basis bij het creëren van de aandeelhouderswaarde. Het begrijpen van deze volgorde is essentieel om in directiekamers de ommezwaai te kunnen maken van procesgericht naar mensgericht.

Waarom kiest een klant voor jouw onderneming?

Gepassioneerde en gedreven mensen maken het verschil. De mensen staan aan de basis van het creëren van toegevoegde waarde, het onderscheidende vermogen, waar we nu ondernemers veel over horen.

HRM wordt over de as van gedrag dé verbindende business partner binnen de organisatie voor alle relevante bedrijfsactiviteiten. HRM is geen afdeling, maar een attitude.

Aan het einde van de dag ontvangt u het boek ‘de Speciale HRM-uitgave van Bouwen 3.0’ gratis, inclusief een praktisch stappenplan om te komen tot resultaatgerichte sturing middels gedrag.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden voor de presentatie via; hedwig@opportunitygroup.nl

Adres locatie:

Opportunity Group
Grensstraat 2A
7041 GZ ’s-Heerenberg

Wanneer:

17 maart 2016 van 13.00 tot 18.00 uur met na afloop een buffet

Overige inschrijvingsdata:

Donderdag 14 april van 13.00 tot 18.00 uur Dinsdag 24 mei van 13.00 tot 18.00 uur

Inschrijfbedrag:

€ 95,- excl. BTW, € 114,95 incl. BTW.
Uw inschrijving is definitief als het inschrijfbedrag ontvangen is.
U kunt het bedrag overmaken op: NL58INGB0009679964 t.n.v.
Opportunity in Sales B.V. te ’s-Heerenberg onder vermelding van speciale HRM-uitgave.

Annuleren:

Zonder kosten tot 2 weken voor de inschrijvingsdatum. Bij annulering binnen 2 weken voor de inschrijvingsdatum wordt het volledige inschrijfbedrag in rekening gebracht.

afb-flyer-hrm

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 11 februari 2016

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer