Young Potentials Leadership Journey

‘Op reis om jezelf te ontwikkelen’ is het motto van onze leadership journey naar Italië. Om leiding te kunnen geven aan anderen is het van belang dat je ook leiding kunt geven aan jezelf. Echt leiderschap en echte verandering komen van binnenuit. Stephen Covey zegt niet voor niets: ‘Van binnen naar buiten’ betekent bij jezelf beginnen; of zelfs meer fundamenteel, bij de kern van jezelf beginnen – bij jouw paradigma’s, jouw karakter en jouw motieven.

In de laatste weken van september organiseert de Opportunity Group een leiderschapsreis voor Young Potentials naar Italië. Onder begeleiding van ervaren professionals leer je jezelf kennen in een volstrekt andere omgeving en daag jij jezelf uit om jouw eigen leiderschap volop te ontwikkelen.

Wat gaan we doen en wanneer?

We vliegen op dinsdag 15 september ’s middags naar Pescara in Italië. We verblijven deze dagen in het mooie en inspirerende Montelparo in Le Marche. De dinsdagavond en woensdag zullen in het teken staan van jouw eigen leerdoelen met betrekking tot het ontwikkelen van leiderschap. Op de woensdagmiddag zullen we het leiderschap met een buitenactiviteit in de praktijk gaan toepassen. Donderdag 17 september gaan we letterlijk met elkaar op pad. Tijdens een bergtocht gaan we ons eigen leiderschap toepassen. Deze bergtocht staat onder leiding van een professionele buitensportinstructeur. Je zult gaan ervaren wat het met jou doet als jij anderen gaat leiden en als jij door anderen geleid gaat worden. Vrijdagochtend keren we dan weer terug naar Nederland.

De groep bestaat uit maximaal 6 deelnemers. De deelnemers zijn in de leeftijd van 25-35 jaar. De leiderschapsreis vraagt een investering van € 1.695,=, excl. Btw (all-inclusive; dus incl. programma, vluchten en maaltijden). Vertrek dinsdag 15 september; terug vrijdag 18 september.

I.v.m. de beschikbaarheid van tickets en accommodatie kan het zijn dat de reis van dinsdag 22 september tot en met vrijdag 25 september wordt gehouden.

Ben je geïnteresseerd en wil je je opgeven voor deze reis stuur dan een mail naar jan@opportunitygroup.nl . Wil je aanvullende informatie ontvangen stuur dan gerust een mail of neem telefonisch contact op met Jan Getkate: 06 5138 2609

Ga met ons op stap en stippel jouw eigen leiderschapsreis uit!

flyer-def-01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Geplaatst op 10 juni 2015

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer