Mountainbike-rit voor het goede doel

Cofely regio Oost & Opportunity Group organiseren samen op zaterdag 31 oktober 2015 in de bossen rondom Beekbergen een mountainbike-rit (MTB) voor het goede doel. De opbrengst van de rit wordt gebruikt om een multifunctioneel sportveld te realiseren voor Parc Spelderholt.

Over Parc Spelderholt

Parc Spelderholt is een landelijke organisatie met een bijzondere missie en een uniek concept. Zij richten zich op het vergroten van de zelfredzaamheid van jongeren tussen de 18 en 25 jaar oud met een verstandelijke of andere beperking. Parc Spelderholt is de enige organisatie in Nederland waar wonen, werken en leren in één organisatie en op één plek zijn samengebracht.

De jongeren wonen op het park, volgen een ontwikkelingstraject op de Academie en brengen het geleerde direct toe in de praktijk middels een stage. Het hotel, het kasteel en het landgoed staan hiervoor tot hun beschikking en zo dragen zij direct bij aan de dienstverlening die Parc Spelderholt biedt aan haar gasten. Meer informatie: Parc Spelderholt.

De Mountainbike-rit

De ritten die gefietst kunnen worden, staan onder leiding van mountainbikevereniging ‘Bar End’ te Apeldoorn.

U kunt zich inschrijven voor 3 verschillende afstanden en een clinic:

  • 15 kilometer voor de startende MTB-er of deelnemer die het rustig aan wil doen;
  • 25 kilometer;
  • 35 kilometer voor gevorderden;
  • MTB-clinic voor de beginnende mountainbikers.

Het dragen van een fietshelm is verplicht om deel te mogen nemen. Door inschrijving gaat u akkoord met deelname voor eigen risico.

Bijdrage: Deelname bedraagt € 15,-, die geheel ten goede komt aan Parc Spelderholt.

Bij aanvang bestaat de mogelijkheid tot het kopen van loten à € 5,–. We hebben mooie prijzen verkregen via sponsoren, die aan het einde van het programma verloot zullen worden. De opbrengst van de loterij gaat naar Parc Spelderholt.

Deelnemers die zelf geen mountainbike hebben, kunnen tegen een geringe vergoeding een fiets huren.

Aanmelden:

U kunt zich aanmelden voor deze MTB-rit voor 20 oktober aanstaande door een email te sturen naar info-oost@cofelygdfsuez.nl.
Bij aanmelding graag vermelden: welke afstand of clinic u wilt volgen, wel of geen huurfiets en indien u een fiets huurt, uw lichaamslengte.

Betaling:  U kunt, wanneer u zich in de ochtend meldt, contant betalen.

Wij zien uw sportieve bijdrage graag op zaterdag 31 oktober aanstaande!

 

Klik hier voor de leaflet

leaflet-atb2

Terug naar overzicht

Geplaatst op 1 oktober 2015

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer