Vacature: bestuurder/directeur Kindercentra Puck&Co

facebook_avatarVoor Puck&Co zijn we op zoek naar een bestuurder/directeur die in staat is om de organisatie de komende jaren door te ontwikkelen naar de beste kinderopvang in de regio.

Kwaliteit van dienstverlening en samenwerking zijn speerpunten in het toekomstige beleid. Voor partners, bijvoorbeeld scholen en zorginstellingen, zijn we de organisatie die in de dialoog tot maatwerk komt voor de beoogde doelgroepen.

De weg waarlangs we ons doel bereiken is dat wij de stijl van leven van ouders en kinderen centraal stellen. Plezier in het leven en de geboden omgeving ervaren we als richtinggevend. Vandaar dat we staan voor Lifestyle & Fun. Puck&Co toetst al haar activiteiten en keuzes aan twee criteria:

  1. De ontwikkeling van het kind;
  2. De keuzemogelijkheden voor de ouders.

De fase waarin de organisatie zich nu bevindt vraagt om een bestuurder met onderstaand profiel.

De bestuurder die we aanstellen heeft bewezen kennis van strategieontwikkeling, is zowel financieel als operationeel in staat een stichting op koers te houden en heeft als passie het ontwikkelen van mensen. Je bent in staat om de betrokkenheid van zowel ouders, kinderen als medewerkers te vergroten. Je hebt minimaal een HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur een specialisatie bedrijfskunde en/of facilitaire dienstverlening.

Het smeden van samenwerkingsverbanden zit in je bloed. Als netwerker ben je in staat de dialoog op te zoeken, je voelt je als een vis in het water op de werkvloer en bij partners. Je omgevingsbewustheid, inlevingsvermogen en dienstbare houding maken je een graag geziene persoon. Het opbouwen van een netwerk in de betrokken gemeenten, pak je dan ook graag op.

Je bent bekend met nieuwe media en zet deze als tools in om de contactkwaliteit met stakeholders te versterken. Commercieel heb je ervaring opgedaan in het opzetten van social media campagnes en community management.

Samen met vier managementteamleden faciliteer je de organisatie. Een organisatie die inmiddels uit 130 medewerkers bestaat en zorgdraagt voor ruim 800 kinderen in de regio’s De Liemers en Veluwezoom. Gezamenlijk zet je toegevoegde waarde om in tastbaar financieel resultaat.

Heb je aantoonbare ervaring als directeur/bestuurder (0,5 fte) en past deze Lifestyle bij je dan komen we graag met je in contact. Stuur je CV en een motivatie voor 20 januari 2016 naar p.gielens@puckenco.nl. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats vanaf 25 januari.

Terug naar overzicht

Geplaatst op 5 januari 2016

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer