Opleidingen en trainingen

Goed opgeleid personeel is de toekomst! Creëer onderscheidend vermogen in uw organisatie door de persoonlijke ontwikkeling van uzelf en uw medewerkers te stimuleren. De race die we in de toekomst zullen lopen is de race om betrokken en gekwalificeerd personeel te behouden en te werven.

Opleiden en trainen is niet alleen noodzakelijk vanuit de kwalificatie-eisen die worden gesteld door bijvoorbeeld het CCV, ook medewerkers zelf uiten steeds vaker de behoefte om zich duurzaam te ontwikkelen. De term die we hiervoor hebben gekozen is permanente educatie en daarmee duurzame inzetbaarheid.

Een opleiding of een training verzorgen is niet iets dat je er zomaar bij doet. Veel opleiders beschikken niet over de didactische achtergrond of erkenning om als opleider diensten aan te kunnen bieden. De docenten van BIVB zijn CRKBO-erkend. Zij voldoen aan de kwaliteitscode voor opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Als BIVB hebben we een eigen didactisch model ontwikkeld dat inmiddels door velen is overgenomen.

Als BIVB bieden wij de volgende Brandveiligheidsopleidingen & trainingen aan:

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.