Wie zijn we

BIVB wil tot de beste inspectie-instellingen van Nederland behoren. We richten ons op de markt van brandmeldsystemen, ontruimingsalarmsystemen, rookbeheersingssystemen, sprinklerinstallaties, blusinstallaties en laagspanningsinstallaties. Als BIVB streven we een professionele werkomgeving na, uitgaande van een markt die sterk in beweging is en zal blijven.

Tot onze doelgroep behoren bedrijven, organisaties en instellingen die vrijwillig dan wel verplicht een gecertificeerde installatie willen/moeten hebben.

Onze bedrijfsvoering richt zich op het beheersen en beheren van het inspectieproces. Daarnaast hechten we erg veel waarde aan collegiale afstemming met als doel het verder professionaliseren van ons vak. Permanente educatie maakt deel uit van ons beleid aangezien er zich met enige regelmaat wijzingen voordoen in onder andere onze wet- & regelgeving.

De cultuur binnen de organisatie is open, transparant, betrokken en gericht op samenwerking zowel intern als extern. De passie voor ons vak komt tot uiting in de langjarige activiteiten die we binnen de wereld van brandveiligheid uitgevoerd hebben en sinds 2016 vanuit BIVB voortzetten.

Postbus 50
7040 AB ‘s-Heerenberg
Hinkeman 32
6916 LL Tolkamer

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.